"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Серпень » 22 » Село - колиска мого дитинства
09:11
Село - колиска мого дитинства

13 серпня івангородці відзначали День села. Зібралося багато гостей. Серед них шановані в селі люди: депутат обласної ради Юрій Болоховець та Андрій Рева, які є спонсорами не тільки цьогозаходу, а й більшості добрих справ в селі. Дякуючи їхній ініціативі та фінансовій підтримці в селі відроджується з руїни Храм Духа Святого.
Урочисту частину підготували та провели Тетяна Костюк та Ольга Чередниченко. Перед присутніми промайнула вся історія села від Івана Горди до сьогодення. Звучали поезія,гумор, пісні у виконанні Т.Костюк, В.Царенка, Н. Сквири та жіночого ансамблю. Активну участь брали учні школи та вихованці дитячого садочка.
Присутні вшанували пам'ять загиблих в роки Другої світової війни, в лихоліття голодомору, світлу пам'ять Кривоноса Станіслава, який загинув при обороні Донецького аеропорту. Учні школи поклали живі квіти до меморіальної дошки героя.
Найстаріша та наймолодша жительки селаотримали подарунки від сільського голови.
Цікаву виставку виробів організувала учителька - пенсіонерка Н.Десятник.
Присутні ознайомилися з виробами івангородських майстринь голки та полотна: Лідії Кривонос, Наталії Шуби, СвітланиЛанов'юк, АнтоніниАндрушко, Ольги Чередниченко, Тетяни Костюк, Тетяни Богдан. Усім сподобались малюнки Софійки Болоховець та Мишка Реви, живопис М.Реви
Щиро привітав присутніх сільський голова Олександр Лікаренко і запросив на святкову дискотеку та смачний козацький куліш.
Подарунком івангородцям від спонсорів стало яскраве фаєр - шоу.
Тетяна Чайка

Фото
Сергія Зубка
Переглядів: 495 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук