"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Січень » 6 » Секрет успіху – в наполегливій праці
16:30
Секрет успіху – в наполегливій праці

Завершився районний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. В олімпіадах із 16-и навчальних дисциплін випробовували міцність та глибину своїх знань 30 учнів Ічнянської школи № 4.
З 2010 року наш навчальний заклад тримав першість серед загальноосвітніх шкіл району за результатами районного етапу олімпіад, цьогоріч ми на ІІ-ому місці. Стабільність результатів підтверджує високий професіоналізм педагогів та їх наполегливість у роботі зі своїми вихованцями. 20 призових місць вибороли учні на славу школі. Зокрема, горда називати імена переможців: Кроковна Валерія з української мови (учитель Шелудько В.І.), Гуржій Вікторія з математики (учитель Хоменко О.М.), Тимченко Богдана з фізики (учитель Коваль С.А.), Кутовий Віталій з російської мови та літератури (учитель Дорошенко Я.В.). Окремо хочу сказати про учня 10 класу Беспалова Дмитра, який є кращим серед десятикласників району з математики, фізики та хімії.
Вся школа слідкувала за успіхами наших учнів, вболіваючи за них, а на загальношкільній лінійці переможці одержали грамоти та щирі вітання.
Та головне для нашого педагогічно-учнівського колективу, що ми добросовісно пройшли ще один етап шкільного життя: поставили мету і все зробили для її досягнення. Так, як і має бути скрізь: наполеглива праця – і успіх гарантовано!
Олександра Колесніченко, директор Ічнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4
Переглядів: 413 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук