"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Лютий » 10 » Сашко Шкуліпа повернувся додому
15:18
Сашко Шкуліпа повернувся додому

3 лютого рідні, односельці, волонтери урочисто зустріли Олександра Шкуліпу з Івангорода, який півтора місяця тому отримав важке поранення у зоні АТО. Після тривалого лікування Сашко приїхав додому. Попереду його чекає подальша реабілітація за кордоном, тож треба ще зібрати необхідні документи.
З Ірпінського військового госпіталю Олександра привезли волонтери В’ячеслав Бабіч та Євген Зінич. Оплесками та квітами зустрічали свого земляка ічнянці, не приховуючи сліз радості. У актовій залі РДА емоції переповнювали усіх: і молодь, і дорослих. Подякували за мужність та героїзм і привітали з поверненням також голови РДА Олександр Бондар та районної ради Григорій Герасименко.
– Найстрашніше – позаду, а найважче – попереду. Сподіваємося, що цю паперову метушню ми вирішимо, – пообіцяв підтримку від волонтерів Євген Зінич.
На пам’ять Сашку подарували державний прапор з підписами земляків, які його зустріли.
Невдовзі його вже обіймали в рідному Івангороді: рідні та односельчани –від малого до старого.
Нагадаємо, Олександр Шкуліпа отримав важке поранення в голову 31 грудня, переніс операцію. «Дякую, друзі, всім, хто переживав та переживає. Дякую, хто тримав кулаки та тримає. Ми переможемо!» – так підписав воїн своє фото з госпіталю у соціальній мережі.

Світлана Цюпка
Переглядів: 517 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук