"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Травень » 15 » Санаторії і табори відпочинку вже чекають дітлахів
13:35
Санаторії і табори відпочинку вже чекають дітлахів
За інформацією управління охорони здоров’я ОДА, цьогоріч санаторне оздоровлення дітей області проводитиметься у протитуберкульозному санаторії «Зелений Гай» (м. Чернігів) та загально-соматичному «Пролісок» (Ніжинський район), які функціонують цілорічно та розраховані на 300 ліжок. Загалом, за літній період планується надати оздоровчі послуги 1200 дітям.
Літнє оздоровлення у санаторії «Зелений гай» розпочнеться з 29 травня по 28 серпня, у санаторії «Пролісок» – з першого червня по 27 серпня. Перевага в оздоровленні надається, в першу чергу, дітям пільгових категорій. Заклади укомплектовані висококваліфікованим медичним, педагогічним та обслуговуючим персоналом. Проводиться робота з поліпшення матеріально-технічної бази санаторіїв. Зокрема, організоване повноцінне харчування: в «Проліску» – п’ятиразове, в «Зеленому гаї» – шести.
Оздоровитися влітку діти можуть в оздоровчому таборі «Дружба», підпорядкованому Управлінню охорони здоров'я Чернігівської міської ради. Крім того, школярі отримують санаторно-курортне лікування у дев’яти санаторіях: «Затока» та «Хаджибей» (Одеська обл.), «Джерело» (Львівська обл., м. Трускавець), «Бердянський» (Запорізька обл., м. Бердянськ), «Люстдорф», «Зелена гірка» та санаторій ім. В.П. Чкалова (м. Одеса), «Прикарпатський» (Івано-Франківська обл., м. Яремче), «Українська алергологічна лікарня» (Закарпатська обл., смт Солотвино).
Переглядів: 416 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук