"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Липень » 10 » «Розвели» на 18 тисяч гривень
14:02
«Розвели» на 18 тисяч гривень
Ошуканий мешканець обласного центру перерахував шахраям більше 18 тисяч гривень.
Житель Чернігова отримав SMS із повідомленням, що він виграв престижний автомобіль. Додавався й телефонний номер, за яким можна уточнити всі деталі отримання призу. Приємний голос підтвердив, що чоловік виграв автомобіль, але на всіх автівок не вистачить. Призи отримають лише ті, хто протягом години сплатить певну комісію. Клюнувши на вудку шахраїв, чернігівець зібрав необхідну суму й переказав її на рахунок зловмисників. Після цього став чекати, коли можна забрати виграш. Але організатори «розіграшу призів» раптом перестали відповідати на телефонні дзвінки. Лише тоді потерпілий звернувся до міліції.
Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Такий злочин карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.
Тривають пошуки зловмисників. Натомість міліція застерігає громадян від подібних нерозважливих вчинків, адже безкоштовний сир буває лише у пастці. Всю інформацію від несподіваних «благодійників», псевдоволонтерів чи навіть менеджерів банків ретельно перевіряйте. У разі будь-яких сумнівів дзвоніть до міліції.
Тарас Бойко
Переглядів: 410 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук