"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Лютий » 15 » Романтична вечеря для переможців конкурсу «Мить кохання»
11:04
Романтична вечеря для переможців конкурсу «Мить кохання»

Ічнянці Валентин і Світлана Миколенки, Юрій та Світлана Шеменда, Олександр Балашенко і Тетяна Денисенко перемогли у фотоконкурсі «Мить кохання».
Цей конкурс «Трудова слава» провела до Дня Святого Валентина, який ще називають Днем закоханих.

Майже два місяці в газеті публікувалися фото закоханих пар. Трьох переможців було визначено за кількістю надісланих купонів.
Редакції удвічі приємніше, що серед переможців конкурсу два учасники АТО: Валентин Миколенко та Юрій Шеменда.
За результатами голосування головні переможці – подружжя Валентин та Світлана Миколенки, які набрали найбільшу кількість купонів – 178!
На другому місці – Юрій та Світлана Шеменда. Вони набрали 156 голосів. Третіми стали Олександр Балашенко і Тетяна Денисенко, на підтримку яких надійшло 65 купонів.
Переможці отримали подарунок від кав’ярні «Майстерня смаку» (вул. Героїв Майдану, 1, другий поверх магазину «Країна мрій») – запрошення на романтичну вечерю 14 лютого.
А в подружжя Миколенків це буде чудова нагода відзначити аж три свята: День Закоханих, День ангела і день народження Валентина, якому 12 лютого виповнилося 26 років.
Юрій та Світлана Шеменди свою перемогу у конкурсі відзначать у «Майстерні смаку», коли Юрій повернеться з АТО. Він нині перебуває у с. Новогнатівка Донецької області й родина очікує на його повернення на початку квітня.
Щиро дякуємо учасникам конкурсу. Бажаємо щастя і кохання!

Фото Андрія Грудницького

Переможці отримали від редакції подарунок – запрошення на романтичну вечерю 14 лютого у кав’ярні «Майстерня смаку» (вул. Героїв Майдану, 1, другий поверх магазину «Країна мрій»).
Переглядів: 478 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук