"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Квітень » 21 » Родина іспанців знайомилася з сім’єю Олександра Смолки
13:41
Родина іспанців знайомилася з сім’єю Олександра Смолки

Напередодні пасхальних свят вперше Україну відвідали гості з Північної Іспанії (м. Ноадін, провінція Наварра) Марко Себастьян та Баррікарт Майте. Побували вони і на Ічнянщині у сім’ї Олександра Смолки, котрий влітку вп’яте поїде на відпочинок до цього подружжя.
Під час знайомства цікаво було дізнатися, що Себастьян працює адміністратором шкіл, а його дружина Майте – акушеркою медичного закладу. Тож для них була організована зустріч з дирекцією та учнями 7 класу Ічнянської ЗОШ №3, де навчається Сашко. Також вони відвідали щойно відремонтоване дитяче та пологове відділення КЛПЗ «Ічнянська ЦРЛ». Враження від побаченого були якнайкращі. З історією району гостей познайомили перші керівники району Олександр Бондар і Григорій Герасименко.
Наступного дня іспанці відвідали визначні місця Чернігова та Києва. Українську паску, яку подарувала сім’я Смолки, вони освятили у Києво-Печерській Лаврі. Супроводжували гостей голова Ічнянського відділення Дитячого фонду України Галина Гарчинська та перекладач Вікторія Парамонова. А у неділю, 23 квітня, Ічнянщину відвідає чотири італійські сім’ї.
Ярослава Середа
Переглядів: 464 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук