"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Квітень » 21 » Рятуючи землю і людство…
14:50
Рятуючи землю і людство…
26 квітня – 31 річниця від дня Чорнобильської катастрофи, найбільшої техногенної трагедії минулого століття.
Знову наповняться наші серця гірким щемом, а думки – тяжким спогадом про трагічні для неньки України і всього її народу дні, коли героїчно боролися з розбурханим атомом ліквідатори аварії на ЧАЕС.
Тож за кілька днів до дня трагедії хочу віддати данину пам’яті ліквідаторам Ічнянського краю, які мужньо і самовіддано виконували свій громадянський обов’язок під час ліквідації наслідків Чорнобильської трагедії, рятуючи Землю і Людство.
Дорогі побратими – ліквідатори, шановні чорнобильські вдови, згорьовані непоправною втратою,ічнянці! У цей скорботний час схилімо голови перед Людьми, які не тільки виявили мужність, героїзм та самовідданість у часи Чорнобильських подій, а й залишилися такими ж мужніми, витривалими, життєдайними у повсякденному бурхливому житті сьогодення. Продовжується кривава борня за Соборну матір Україну. Йдуть у Вічність герої-чорнобильці.
Наші щирі співчуття тобі, вдова Чорнобиля, що понесла непоправну передчасну втрату очільника роду, рідним і близьким ліквідаторів, які загинули від радіоактивного смертоносного опромінення. Радіємо всім живим. Пам’ятаймо, не забуваймо, віримо.
Віктор Кичай, голова Ічнянської районної спілки «Чорнобиль»

Шановні ліквідатори, мешканці міста та району!
26 квітня запрошуємо вас на заходи, пов’язані з 31-ми роковинами Чорнобильської катастрофи.
10.00 – покладання квітів та мітинг-реквієм біля пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобильської катастрофи». У Свято-Преображенському храмі – поминальне богослужіння та панахида за жертвами Чорнобильської катастрофи.
11.30 – у залі райдержадміністрації звітно-виборні збори.
Переглядів: 473 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук