"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Липень » 17 » Рекорд після Дня рибалки
09:54
Рекорд після Дня рибалки

За своє життя ічнянець Микола Куценко пам’ятає три свої рибацькі рекорди: коли ловив коропів більше шести кілограмів.
Микола почав рибалити з юних літ. Були в нього вдалі дні, а були й без риби. І ось черговий успіх. Наступного дня після невдалого рибацького свята (зловив лише два десятки маленьких карасиків) знову подався на старе місце риболовлі. Закинув два спінінги і одне вудилище.
З п’ятої години ранку і до пів десятої не було клювання. Із досади почати змотувати один зі спінінгів. І тут клюнуло. Та так, що ледве встиг схопити вудилище. Майже сорок хвилин тривала боротьба. Тричі підтягував дзеркального коропа до берега, поки він, знесилившись і задихаючись на повітрі, потроху почав піддаватися. Ще тридцять хвилин короп лежав за кілька метрів від берега, поки втомлений і задоволений рибалка збирав переплутану волосінь спінінгів.
На такий улов Микола Куценко не сподівався, бо не взяв із собою великого садка. На тонкий поводок товщиною всього 0,18 мм і волосіні – 0,2мм витяг ставкого старожила вагою понад шість з половиною кілограмів. Виручила карбонована вудка. Вона згиналася, але не відпустила улов.
Фото і текст Миколи Смілика
Переглядів: 530 | Додав: lora | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук