"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Грудень » 15 » Регіональний тенісний турнір – в Іржавці
15:56
Регіональний тенісний турнір – в Іржавці

В Іржавецькій школі 9 грудня відбувся регіональний турнір з настільного тенісу, присвячений Дню Збройних сил України. За перемогу боролися юнаки та дівчата з Варвинського, Талалаївського та нашого районів. Ічнянщину представляли юні тенісисти усіх чотирьох загальноосвітніх закладів міста, місцевої школи, а також Ольшани, Більмачівки, Гужівки, Рожнівки, Припутнів. Всього було 52 учасники.
Змагання проводилися у чотирьох вікових групах. Переможцем серед школярів 2005-2007 р.н. став Назар Горовий, друге місце виборов Анатолій Омельченко – обоє з Іржавця, третє – Богдан Басанець з гімназії.
У віковій категорії 2003-2004 р.н. на першій сходинці – Єдуард Сенько з Припутнів, другій та третій – гості з Варви Ярослав Чміль та Артур Гарбар.
Серед учнів 2000-2002 р.н. перемогу святкував варвинець Ігор Почеп, друге місце дісталося Руслану Яцеленку з Іржавця, третє – Володимиру Товкуну з Більмачівки. Серед дівчат у цій категорії перше місце здобула Тетяна Свиридченко з Іржавця, друге – Леся Савченко з м. Талалаївки, третє – Яна Іванченко з Припутнів.
Призери та переможці були нагороджені медалями, грамотами та кубками.
Турнір проведено за підтримки сектора молоді та спорту Ічнянської РДА та головного спонсора СТОВ «Іржавецьке» (керівник Олександр Тарабун), яке забезпечило учасників харчування.

Сергій Виноградов
Переглядів: 500 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук