"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Квітень » 30 » Районом залишився керувати Григорій Герасименко
13:07
Районом залишився керувати Григорій Герасименко

21 квітня Президент України підписав розпорядження про звільнення голови Ічнянської райдержадміністрації Григорія Герасименка і ще одне – про призначення його на цю посаду. 27 квітня представити перепризначеного очільника району до Ічні приїхав голова обласної держадміністрації Валерій Куліч.
Виступаючи перед активом району, губернатор окреслив основні завдання в області й Ічнянському районі зокрема: проведення мобілізації, організація заходів для соціального захисту, надання медичної та психологічної допомоги та працевлаштування учасників АТО; інформування про порядок оформлення субсидій, надання допомоги літнім людям під час заповнення документів.
Не оминув у своєму виступі Валерій Куліч і питання децентралізації влади, створення сприятливих умов для ведення бізнесу та розробки інвестиційних проектів.
Щодо перспектив економічного розвитку району голова ОДА зазначив, що Ічнянщина має високий інвестиційний потенціал, та інвестиції до нас підуть, як тільки стабілізується військова ситуація в державі.
Андрій Грудницький
Переглядів: 380 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук