"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Листопад » 24 » Районна асоціація фермерів та землевласників поповнилася новими членами
15:09
Районна асоціація фермерів та землевласників поповнилася новими членами

17 листопада до її лав прийняли Дмитра Забуранного (тримає 50 свиноматок) та Михайла Андруся (має пасіку на 180 вуликів). Членські картки їм вручили під час зборів фермерів, які провела асоціація з нагоди дня працівників сільського господарства.
Крім того кращі фермери району на зборах отримали кубки: Іван Котко (керівник ФГ «Щурівське») – за кращі досягнення у вирощуванні ріпаку та кукурудзи, Григорій Наталуха («Ступаківське») – за досягнення у вирощуванні зернових та картоплі, Алла Грищенко ( «АФ «Мета») – за розвиток молочного скотарства, Олександр Мащенко («Лан») – за високі показники у вирощуванні сої, Таміла Олешко («Гарант-А») – за досягнення у розвитку вівчарства. Також були вручені спільні грамоти райдержадміністрації, районної та міської рад фермерам: Єлизаветі Харченко, Дмитру Забуранному, Михайлу Андрусю, Олександру Романюку, Олександру Мащенку, Юрію Шуту.
А от великі сільгоспвиробники відмовилися від традиційних спільних зборів та нагороджень в районному будинку культури. Причиною цього назвали складні погодні умови, які спровокували затяжні жнива. А ось на обласному рівні кращих таки відмітили. Директору ТОВ «Комбікормник» Миколі Буренку та заступнику гендиректора по виробництву ПП «Агротрейдер» Володимиру Коломійцю вручили Знак Пошани департаменту агропромислового розвитку ОДА. Доярки Софія Майдан та Вікторія Цокур із «Жадьківського» та «Рожнівки-Агро» отримали подяки департаменту АПР, а головний агроном ПОСП «Ічнянське» Сергій Юр’єв – почесну грамоту. Головного бухгалтера ПОСП «Ічнянське» Романа Ясенівку та агронома ТОВ «Інтер» Миколу Шило відзначили почесними грамотами обласної ради, а керуючого молочно-товарної ферми №1 ТОВ «Рожнівка-Агро» Бориса Чмира – почесною грамотою департаменту АПР.
А тим за даними обласного департаменту агропромислового розвитку на 20 листопада в області обмолотили лише 77% площ до прогнозованих обсягів збирання. Найбільший вал зерна традиційно мають товаровиробники Бобровицького, Прилуцького та Ічнянського районів. Це відповідно понад 400, 260 та 240 тияч тонн.
Андрій Грудницький
Переглядів: 424 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук