"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Листопад » 1 » Радіо: система оповіщення та оперативна інформація
11:23
Радіо: система оповіщення та оперативна інформація
Вибухи на військових складах у Дружбі довели необхідність створення в районі fm-радіо. Тоді обов’язково спрацювала б система оповіщення, про необхідність якої всі, починаючи від високих чинів до простих людей, говорили після цієї трагедії. А ще йшла б пряма правдива інформація про оперативну ситуацію.
Тим більше, що документи на створення радіо fm були мною подані в Національну раду з питань телебачення і радіомовлення ще 2014 року. Процедура ця досить тривала, але нам її прискорили добрі люди, зокрема й покійний земляк, колишній голова Нацради Віталій Шевченко.
У вересні 2017 року центр радіочастот виставив радіо Ічнянщини на конкурс, надавши відповідну частоту. Повторно це було зроблено улітку цього року.
По суті більша половина роботи була зроблена. Залишалося, по-перше, знайти молоду енергійну людину, яка б уболівала за цю справу, займалася організаційними питаннями. По-друге, взяти участь у конкурсі й отримати ліцензію. І, звичайно, гроші на сучасне обладнання, оренду студії, експлуатацію вежі та утримання штату.
Можливо, після надзвичайної ситуації, що склалася внаслідок вибухів на складах боєприпасів у Дружбі, керівництво району чи громади задумається над тим, щоб у нас був свій електронний засіб масової інформації.

Галина Гарчинська
Переглядів: 406 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук