"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 28 » Радикали завжди допоможуть
13:54
Радикали завжди допоможуть

Без автомобілів зараз не можливо уявити наше життя. Автомобільний транспорт є найважливішою системою життєзабезпечення будь-якого міста чи села незалежно від кількості проживаючих у ньому мешканців.
Більше 40 років стажу водія має приватний підприємець по автобусному перевезенню пасажирів, депутат районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Григорій Бабич. Сьогодні, як і кожному українцю, чи підприємству, Григорію Григоровичу важко організовувати роботу підприємства, тому що держава часто не виконує свої зобов’язання. Зокрема, раніше з державного бюджету автопідприємствам надавалась дотація за пільгове перевезення пасажирів, компенсація за нерентабельні маршрути. Сьогодні все це перекладено на «диряві» місцеві бюджети. Але він оптиміст і переконаний, що Україна вистоїть і життя українців покращиться, лиш би скоріше закінчилась війна.
До нього як депутата постійно звертаються виборці із різними питаннями, одним порадить, іншим підкаже, а що можливо, допоможе вирішить. Зокрема, до нього звернулись жителі міста з вулиць Піщана, Маяковського, Набережна, Білосток про зміну графіку руху міського автобусного маршруту №2 « Вулиця Жадьківська – площа Перемоги». Григорій Григорович передав це звернення до міської ради , виконком якої дозволив внести зміни і десятки сімей вдячні за зручності, яких до цього не було в підїзді до центру міста та залізничного вокзалу.
Як батько Григорії Григорович гордиться, що його водійською стежиною пішли сини Вячеслав та Олександр. Вячеслав Григорович, депутат міської ради від радикалів також дуже уважно ставиться до звернень виборців, активно відстоює їх проблеми на засіданнях у депутатських комісіях, на пленарних засіданнях міської ради.
До 30 поїздок за кермом автомобіля він здійснив з волонтерською місією в зону АТО, долаючи за один виїзд по 3тисячі кілометрів. Його знають, чекають сотні земляків захисників України.
Напередодні професійного свята автомобістів вітаю наших депутатів-автомобілістів і всіх жителів району, чиє життя пов'язане з дорогою. Бажаю вам щастя, добробуту, нових трудових здобутків і зеленої вулиці на життєвих і автомобільних шляхах!

Валентина Колос, помічник – консультант
народного депутата України Олега Купрієнка,
фракція Радикальної партії Олега Ляшка
Переглядів: 402 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук