"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Квітень » 18 » Радикали – за здорову націю
08:36
Радикали – за здорову націю
До громадської приймальні народного депутата України, лідера Радикальної партії Олега Ляшка під час прийому громадян надходять скарги від мешканців міста про порушення тиші і громадського порядку у нічний час біля житлових будинків, поблизу яких діють магазини, кіоски, бари з цілодобовим продажем з-під прилавка алкогольних напоїв і пива.
Така ситуація негативно впливає на якість життя ічнянців: спричиняє значне порушення тиші у нічний час; сприяє росту чисельності громадян, а особливо молоді, які постійно вживають алкогольні, слабоалкогольні напої та пиво, що веде до деградації та скоєння злочинів у стані сп’яніння.
13 квітня відбулося засідання виконкому міської рад, на якому за скаргою мешканців міста скасували цілодобовий режим роботи магазину «Крамничка» та відмовили надати згоду на цілодобову торгівлю у магазині «Лілея» цьому ж підприємцю.
Ічнянська місцева організація Радикальної партії Олега Ляшка ініціює перевірку виконання рішення сесії міської ради про обмеження продажу алкоголю у закладах торгівлі, за винятком ресторанних, з 22.00 до 8.00 години.
Ми вважаємо, що сумлінне виконання рішень місцевої влади посадовцями, які зобов’язані не допускати торгівлю алкоголем у нічний час, зменшить порушення громадського правопорядку у місті, захистить його мешканців від негативного впливу шуму на стан здоров’я та на відпочинок у нічний час, запобігатиме шкідливому впливу алкоголю на стан здоров’я молодого покоління.

Валентина Колос, помічник-консультант
народного депутата України Олега Купрієнка,
фракції Радикальної партії Олега Ляшка

.
Переглядів: 494 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук