"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Грудень » 16 » Профспілки вимагали гідного життя
15:37
Профспілки вимагали гідного життя

8 грудня у Києві відбулася Всеукраїнська акція протесту профспілок з вимогами посилення соціального захисту працівників та врахування в проекті Держбюджету видатків на реалізацію державних соціальних гарантій та недопущення зниження рівня життя населення.
Тисячі членів різних профспілок пройшли ходою від Майдану Незалежності до Кабінету Міністрів України, а потім – до Парламенту, де озвучили вимогти та резолюцію акції. Серед них були й представники нашого району. Зокрема в акції взяла участь профспілка працівників освіти.
Профспілки вимагали від влади і бізнесу створення умов для повної і продуктивної зайнятості працездатного населення, забезпечення гідного життя працюючих та членів їх сімей, соціального захисту пенсіонерів, ветеранів, студентів. У руках демонстранти несли плакати й гасла «Європейським цінам – європейську зарплату!», «Ні руйнуванню системи стипендіального забезпечення!», «Не хочу субсидію, хочу гідну зарплату!», «Зростає квартплата – має зростати і зарплата!», «STOP політиці дешевої рабсили!», «Працююча людина не повинна бути бідною», «Освіті – державну підтримку!» «Мінімальну зарплату на рівень реального прожиткового мінімуму», «Підвищення мінімальної зарплати – шлях до підвищення пенсій та соціальних виплат!» та інші.
Андрій Грудницький
Члени районної профспілки працівників освіти на акції протесту
Фото з інтернет-профілю Наталії Кот.
Переглядів: 381 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук