"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Вересень » 26 » Продавати чи не продавати
10:16
Продавати чи не продавати
У Батурині відбулося виїзне засідання комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин. Обговорювали питання продажу землі. У дискусії взяли участь й делегати Ічнянського району.
Присутній на засіданні міністр аграрної політики Тарас Кутовий відмітив, що продаж землі в Україні потрібно робити якнайшвидше. Однак, яким буде цей ринок достеменно невідомо, адже у парламенті знаходиться сім «земельних» законопроектів. Який з них стане законом – вирішуватиме саме Верховна Рада. Однак, Тарас Кутовий переконаний, що залишати ситуацію на ринку землі без змін наразі вже не можливо.
Позицію Мінагрополітики розділяють далеко не усі аграрії. Проти продажу виступає Асоціація фермерів та приватних землевласників та депутат Верховної Ради Валерій Давиденко, який був ініціатором виїзного засідання. За словами голови райдержадміністрації Олександра Бондаря, проти зняття мораторію на продаж землі висловилися і члени очолюваної ним делегації, яку представляли депутат обласної ради Віктор Кияновський, керівник управління агропромислового розвитку Олександр Кутовий, фермери Іван Котко та Григорій Наталуха.
Андрій Грудницький
Переглядів: 430 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук