"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Травень » 5 » Про забезпечення учасників АТО земельними ділянками
13:08
Про забезпечення учасників АТО земельними ділянками
У райдержадміністрації 27 квітня відбулася нарада із земельних питань. Мова йшла про забезпечення ділянками учасників АТО.
У її роботі взяли участь голова райдержадміністрації Олександр Бондар, голова районної ради Григорій Герасименко та керівники відділу Держгеокадастру Наталя Бондар та КП «Архітектура Ічнянщини» Юрій Градунов, ФОП Юлія Куник, представник ТОВ «Росток-Холдинг» Микола Копил, громадські активісти.
Учасники наради обговорили дію механізму надання земельних ділянок учасникам АТО та проблеми, які при цьому виникають. Також Наталя Бондар поінформувала, що головне управління Держгеокадастру в області вже затвердило 47 проектів землеустрою.
Як запевнив Олександр Бондар, усі зобов'язання перед учасниками АТО будуть виконанні. Також закликав керівників відповідних структур пришвидшити оформлення належних документів на земельні ділянки та охопити максимальну кількість проектів.
На нараді вирішили й надалі проводити постійний діалог з учасниками АТО з метою своєчасного реагування на проблемні питання та надання їм правової допомоги.
Світлана Цюпка
Переглядів: 410 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук