"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Травень » 27 » Про стан водойм та вирубку лісів ічнянці говорили із міністром
14:52
Про стан водойм та вирубку лісів ічнянці говорили із міністром

18 травня у міністерстві екології та природних ресурсів України відбулася спільна зустріч, ініційована міністром, на яку прибули депутати профільного комітету Верховної Ради України, спеціалісти міністерства та державних підприємств, уповноважені органів місцевого самоврядування з усієї країни, а також представники майже 120 громадських організацій.
Відкриваючи нараду, міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак, акцентував увагу на чотирьох основних пріоритетах діяльності в природоохоронній сфері. «Перше – гармонізація українського природоохоронного законодавства з нормами законодавства Європейського Союзу. Друге – боротьба з корупцією та забезпечення прозорості в діяльності Міністерства екології та природних ресурсів. Третє – впровадження нової політики поводження з відходами та реформування системи державного природоохоронного нагляду. Четвертим напрямком роботи стане підвищення рівня екологічної безпеки в зоні відчуження», – наголосив Остап Семерак.
У нараді також брали участь представники громадських організацій та громадські активісти Ічнянщини: Юрій Карпенко, Ігор Денисенко, Володимир Юткін та голова громадської організації «Таврійська заповідна допомога» Сергій Гладкевич.
Після наради вони мали змогу поспілкуватись з відповідальними особами міністерства екології та природних ресурсів України. Зокрема, йшлося про актуальні екологічні проблеми Ічнянського району: стан водойм, вирубка лісів, діяльність Ічнянського нацпарку.

На фото: міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак, директор національного природного парку «Тузловскі лимани» Іван Русєв та голова громадської організації «Таврійська заповідна допомога» Сергій Гладкевич.
Юрій Карпенко,
Фото автора
Переглядів: 442 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук