"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Грудень » 6 » Про нові книжкові надходження і не тільки
12:19
Про нові книжкові надходження і не тільки

Працівники районної дитячої бібліотеки ім. В. Чумака провели годину спілкування «З книгою жити – з добром дружити» для учнів четвертих-п’ятих класів Ічнянської школи №3. Бібліотекарі розповіли про історію створення книги з давніх-давен до сьогодення, її значення у житті людини. Діти ознайомилися із презентацією «Бібліотека – книжчин дім» та дізналися про те, з чого виготовляють книжки у нашій країні і за кордоном.
З цікавістю школярі переглянули слайди «Як із слонячого гною виробляється папір» та відеофільм «Як народжується книга на одному з українських видавництв».
Організатори заходу урізноманітнили дозвілля казковими конкурсами «Жарт за жартом» та «З якої казки ці речі?».
А на закінчення розповіли про нові надходження книг та періодичних видань, які отримала дитяча бібліотека за останній час. Це книги як для вихователів та вчителів, так і для дошкільників та школярів. Дуже багато казок, загадок, пригодницької та фантастичної літератури, енциклопедичних видань різної тематики, програмової літератури.
Зокрема, книжковий фонд бібліотеки поповнився творами улюблених письменників Всеволода Нестайка, Лесі Воронини, Сашка Дерманського, Зірки Мензатюк. Побачила світ серія «Зірки про…», де авторами книг є відомі люди: співаки, актори, шоумени. Для підлітків – романи про дружбу і кохання, а також фентезі серії «Бестселер» та багато іншого.

Любов Солов’ян,
заступник директора
центральної бібліотечної системи
Переглядів: 310 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук