"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Березень » 11 » Про кохання й щастя – під бурхливі оплески
15:22
Про кохання й щастя – під бурхливі оплески

Добра, миру, щастя й любові бажала жінкам нашого району мистецька родина Степана Гіги напередодні 8 Березня. А відому «Яворину» вщерть заповнена зала РБК слухала стоячи.

Цю пісню на вірші Степана Галябарди композитор Степан Гіга присвятив пам’яті Назарія Яремчука. У виконанні автора прозвучали й пісні «Я поклав своє кохання на вівтар», «Дружині», «Батьківська пісня», «Я прийшов у цей світ любити», «Все життя тебе чекав» та інші.
Святковий концерт ічнянським жінкам Народний артист України Степан Гіга подарував разом із донькою Квітославою, Заслуженою артисткою України, та сином Степаном, Заслуженим артистом естрадного мистецтва. Запросили співочу родину привітати жінок Ічнянщини депутати обласної ради Віктор Кияновський та Юрій Болоховець.
Степан Гіга родом із Закарпаття. Тридцять років тому працював у Чернігівській філармонії. Відтоді на Чернігівщині не бував, тому радо відгукнувся на запрошення народних обранців.
– Мені Бог дав талант бути на сцені. Це моя робота, – говорить Степан Гіга. – Мій перший обов’язок – щоб глядачі були задоволені від концерту. Я дуже поважаю публіку, тому намагаюся донести до людей те, чого вони чекають від мене. Артиста люблять тоді, коли він щирий. Звичайно, популярність залежить і від репертуару, стилю та манери виконання, тому ми постійно змінюємо репертуар.
Степан Гіга – володар першого в Україні золотого диска, який сягнув мільйонного тиражу (альбом «Вулиця Наталі»), а згодом і другого (альбом «Троянди для тебе»).

Своєю головною метою артист вважає популяризацію української пісні, яку шанують за неповторність і самобутність і в Китаї, Канаді, Італії та інших країнах, де буває на гастролях.
Бажаючи жінкам щастя, Степан Гіга поділився власним розумінням, що таке щастя: «Перше – щоб мої діти були щасливі. Друге – щоб я мав радість від них. І третє – щоб мої діти досягли більше у житті, ніж досягнув я. Цього хочуть всі батьки для своїх дітей», – наголосив співак.
Того дня вітання та квіти жінки приймали і від в. о голови РДА Олександра Бондаря, заступника голови райради Миколи Небеського, міського голови Оксани Андріанової, народного депутата Валерія Давиденка, депутатів облради Віктора Кияновського та Юрія Болоховця.

Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото автора
[l][c][l][l]
[/l]
[l]
[l]
[/l][/l][/l][/l][/c]
Переглядів: 813 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук