"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Травень » 29 » Призерки чемпіонату світу
15:03
Призерки чемпіонату світу

Нещодавно в м. Тайбей (Тайвань) пройшов чемпіонат світу з боксу серед жінок, де збірна України завоювала три срібні і три бронзові медалі. Команду представляли і юні вихованки нашого спортивного клубу «Берег», які здобули три нагороди: Кароліна Махно та Катерина Рогова – два срібла, Анастасія Шпанюк – бронзу.
– За всю історію існування обласного боксу такого ще не було ніколи, – з гордістю розповідає про досягнення спортсменок головний тренер СК «Берег» Олег Кравець. – Першими в Чернігівщині дівчата завоювали нагороди на чемпіонаті світу. Рівень цієї перемоги не зрівняти із жодними районними чи обласними змаганнями. Нічого вище для їхнього віку, ніж участь у збірній України та перемога на чемпіонаті світу, й бути не може.
Медалі дісталися боксеркам нелегко. Чемпіонат тривав сімнадцять днів, із яких тиждень спортсменки адаптувалися до кліматичних умов, п’ятигодинної різниці в часі та одинадцятигодинного перельоту. Але вихованки клубу гідно представили нашу державу на міжнародному рівні. Юлія Дем’яненко зайняла п’яте місце, програвши лише один бій. А Кароліна, Катерина, Анастасія, стали майстрами спорту, – додав Олег Олександрович.
І справді, те що вдалося дівчатам – неймовірне досягнення. Неможна навіть уявити, яких титанічних зусиль коштувала ця перемога і скільки наснаги потрібно проявити на тренуваннях.
Щоправда, перемоги могло і не бути, бо на поїздку витратилися колосальні кошти. Але боксеркам допомогли взяти участь у змаганні постійний спонсор клубу Віктор Кияновський та обласна федерації спорту.
Андрій Грудницький
Переглядів: 519 | Додав: lora | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук