"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Грудень » 16 » Припинили незаконну діяльність грального закладу
15:14
Припинили незаконну діяльність грального закладу
Прилуцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).
Так, правоохоронці встановили, що у приміщенні автостанції в м. Ічня функціонує підпільний гральний заклад. Організатори азартного бізнесу попіклувалися і про конспірацію, тому заклад діяв під виглядом інтернет-центру «В МЕРЕЖІ».
У ході досудового розслідування Ічнянський відділ Прилуцької місцевої прокуратури спільно з працівниками місцевого відділення Національної поліції провели санкціонований обшук в приміщенні місцевої автостанції, де розташовувався заклад.
Під час обшуку вилучили комп’ютерне обладнання, на якому встановлені програми-симулятори ігрових автоматів та чорнову документацію.
На даний час на вилучену техніку суд наклав арешт. Її направили для проведення відповідних експертиз. Організатори грального бізнесу встановлюються.
До відома: зайняття гральним бізнесом є особливо тяжким злочином, який карається штрафом від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 тис грн. до 680 тис грн.).

За інформацією Ічнянського відділу Прилуцької місцевої прокуратури
Переглядів: 337 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук