"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Лютий » 5 » Прикипіли до роботи душею
15:01
Прикипіли до роботи душею

Монастирищенське відділення поштового зв’язку днями перебралося зі старого непридатного та холодного приміщення у будівлю сільради, де у невеликій кімнаті зв’язківці самі облаштували операційну залу. Це стало можливим за сприяння очільника громади Григорія Зубаря, який добре розуміє важливу соціальну роль пошти.
Майже два місяці начальник відділення Надія Лещенко з колегою, листоношею Аурікою Бєлокопитовою, ремонтували нове відділення. Придбали все необхідне для ремонту. До роботи, бувало, й залучали своїх чоловіків. Поштукатурили та пофарбували стіни, засклили вікна, зробили східці та придбали штори.
З проханням придбати двері та грати до депутата обласної ради Віктора Кияновського від імені односельчан звернувся Микола Голобородько. І допомогу отримали.
Керівник Ічнянського цеху обслуговування споживачів Прилуцького ЦПЗ№3 Лідія Завгородня не нахвалиться своїми поштовиками:
– Тут працюють люди, віддані своїй справі, активні й старанні.
– Робили ж для себе, – каже начальник відділення Надія Лещенко. – Тепер і нам працюється з кращим настроєм, і люди охочіше йдуть на пошту.
– У старому приміщенні, яке розміщене у парку, не було ніякого задоволення працювати. А тепер із радістю йдемо на роботу, і повірте: навіть ввечері не хочеться звідси йти. Так все гарно й красиво, що душа відпочиває, – додає Ауріка.
Це відділення ніколи не пасло задніх. Добре тут передплачують і пресу – щомісяця понад 1800 газет та журналів. Поштовики удвох доставляють періодику та пенсії в оселі три дні на тиждень, долаючи по 12 кілометрів. Коли замітало дороги, ходили й у вихідний. Аби швидше та зручніше відбувався процес доставки кореспонденції до адресатів, «Укрпошта» видала листоношам району велосипед. Ауріка та Надія із задоволенням користуються двоколісним помічником, який «носить» їхній багаж.
Жителі села задоволені ремонтом не менше, ніж працівники відділення.
– Тепер пошта у центрі, а не в хащах, як було раніше, – дуже зручно стало, – говорять Валентина Науменко та Наталія Горб, які зайшли на пошту придбати конверти та газети.
А ще навесні дівчата планують пофарбувати в коридорі підлогу, побілити стіни, встановити навіс над східцями, зробити поручні. Словом, взялися до справи по-господарськи та прикипіли до роботи всією душею.

Світлана Цюпка
Фото автора
На фото: Надія Лещенко (крайня зліва) та Ауріка Бєлокопитова (крайня справа) з Валентиною Науменко й Наталією Горб обговорюють газетні новини.
Переглядів: 448 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук