"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Липень » 3 » Прибрали, зекономили, мобілізували майже всіх, кого можна
14:06
Прибрали, зекономили, мобілізували майже всіх, кого можна
Підбивали підсумки з благоустрою та опалювального сезону, а також обговорювали виконання плану мобілізації на колегії РДА, яка відбулася минулої середи.
Благоустрій району

Упорядковано 37 паркових зон загальною площею понад 11 га, висаджено понад 38 га лісу, приведено у належний стан 172 кладовища, ліквідовано дев’ять несанкціонованих сміттєзвалищ. Подяками РДА відзначили колектив ТОВ «Комбікормник», бригада якого працювала по всьому місту, а також ічнянського підприємця Сергія Олійника, який надавав транспортну допомогу, розчищав об’їзну дорогу від порослі.
Опалювальний сезон

Зима пройшла в режимі суворої економії енергоресурсів, особливо це відчула на собі освітня галузь. Бюджетні установи зекономили 45 тисяч кубометрів газу. На новий опалювальний сезон знову ставиться завдання економно використовувати блакитне паливо і в разі можливості замінювати його на альтернативні види, а також повністю розрахуватися за спожиті енергоносії.
У закладах освіти було 16 газових котелень. Минулого року одну перевели на тверде паливо. На початок нового навчального планується перевести ще дві: в Гужівській школі та міській №1.
Нині енергетичний борг у районі становить 1 млн. 406 тис. гривень.
Мобілізувати нікого

Виконувач обов’язків військового комісара Анатолій Пишко повідомив, що ситуація із мобілізацією в районі складна. Із загальної кількості осіб офіцерського складу, що перебувають на обліку, близько 70-80% не придатні за станом здоров’я. Решта знаходиться за межами району чи переховується. Серед солдат і сержантів, яких на обліку більше 2000, не придатні 1458, понад 400 – призвані на службу під час перших хвиль мобілізації. Отже, реально можна призвати трохи більше 200 чоловік, із яких згідно поданих актів більше 90 не проживають у районі.
Андрій Грудницький
Переглядів: 426 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук