"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Листопад » 29 » При глистяній інвазії застосовуйте ліки правильно
11:10
При глистяній інвазії застосовуйте ліки правильно
Якщо ви чи ваша дитина часто хворіє на простудні захворювання, виникають часті бронхіти, які важко піддаються лікуванню, ларингіти, тонзиліти. При таких хворобах шкіра починає свербіти. Тож будьте уважні до свого організму, бо тіло також може чухатися й без будь-яких інших симптомів, а також погіршується зір, порушується сон, з’являються роздратованість, запор або довготривала діарея, біль в животі, свербіж анального отвору або печіння, постійний головний біль. Найімовірніше, що організм атакувала глистяна інвазія.
Раніше дітей обстежували в школі на наявність глистів, після чого сповіщали родину про захворювання, а відповідні аналізи робили у санстанції. Нині є платні лабораторії, які по крові можуть визначити наявність глистів, виявивши антитіла, та по калу, виявивши яйця гельмінтів.
При глистяній інвазії треба лікувати всіх членів родини, включаючи й домашніх улюбленців – собак та котів. Для тих, хто надає перевагу народним методам лікування, є препарати рослинного походження, які продаються в аптеках нашого міста. Вони мають у складі часник та насіння гарбуза – чудові засоби від паразитів.
Коли почали лікуватися потрібно пам'ятати, що випити таблетку чи суспензію – це замало. Варто знати, що пити препарати треба на ніч, одразу після вечері. А сама вечеря повинна складатися з додаванням жиру чи масла. Адже так на 95 % краще препарат засвоюється. Його треба повторити через 7 – 10 днів. А потім через стільки ж часу – ще раз.
До лікування та після необхідно дотримуватися дієти. Ні в якому разі не слід вживати солодощів та молочних продуктів. А для знищення яєць обов'язково прасувати білизну й постіль. Мити руки з милом двічі до їжі та після відвідування туалету.
Застосовуйте ліки правильно та будьте здорові!
Наталія Скотаренко, фармацевт
Переглядів: 332 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук