"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Квітень » 1 » Презентовано «Качанівка. Козацьке коло»
13:39
Презентовано «Качанівка. Козацьке коло»
У Чернігівській ОДА відбулася презентація інвестиційного проекту «Качанівка. Козацьке коло», розробленого для Парафіївської об’єднаної територіальної громади. Авторами ідеї є наш земляк Віталій Шевченко і директор департаменту науково-освітнього забезпечення та розвитку підприємництва на селі Андрій Стефанович.
Автори представили теоретичні обґрунтування, карти, схеми, назвали обсяги необхідних інвестицій (протягом перших трьох років – 52 млн. грн.) та джерела фінансування. Фахівці департаментів ОДА, а також Центру сприяння розвитку громад позитивно оцінили ініціативу Парафіївського селищного голови Валентини Карпенко, яка замовляла цей проект, і висловилися за його реалізацію.
В обговоренні взяли участь перший заступник голови Ічнянської РДА Віталій Яременко, генеральний директор НІКЗ «Качанівка» Володимир Буренко, керівник осередку зеленого туризму «Соколиний хутір» Микола Череп, Парафіївський селищний голова Валентина Карпенко, представники обласних органів влади та бізнесових організацій.
Вирішено створити робочу групу для підтримки реалізації проекту на чолі з першим заступником голови ОДА Леонідом Сахневичем.

Наталія Кунець
Переглядів: 538 | Додав: lora | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук