"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Січень » 24 » Правоохоронців готують десять вищих навчальних закладів МВС
14:51
Правоохоронців готують десять вищих навчальних закладів МВС
Мережа вищих навчальних закладів МВС України готує для органів внутрішніх справ високопрофесійні кадри у десятьох вищих навчальних закладах МВС України. Забезпечується підготовка фахівців різних освітньо-кваліфікаційних рівнів – бакалавр, спеціаліст, магістр – для підрозділів кримінальної міліції, слідства, громадської безпеки, внутрішніх військ, транспортної міліції, військового управління, кадрових, соціальних і психологічних служб, експертно-криміналістичних підрозділів, для підрозділів боротьби з кіберзлочинністю і торгівлею людьми, Державної автомобільної інспекції.
Перед направленням на навчання до вищих навчальних закладів перевіряється стан здоров'я абітурієнта, проводиться психофізіологічне тестування, формується особова справа.
Прийом на навчання до ВНЗ МВС України за освітньо-професійними програмами підготовки бакалаврів здійснюватиметься за конкурсом пред’явлених сертифікатів ЗНО.
Бажаючі пройти тестування за напрямками підготовки «Правоохоронна діяльність», «Правознавство» здають іспити з української мови та літератури, історії України (профільний), математики або іноземної мови, проходять творчий конкурс (оцінка рівня фізичної підготовки) та співбесіду з визначення рівня готовності до навчання і проходження служби в правоохоронних органах; «Психологія» – з української мови та літератури, біології (профільний), історії України або іноземної мови та творчий конкурс (оцінка рівня фізичної підготовки).
РВ УМВС проводить прийом документів та відбір кандидатів на навчання до вузів МВС України. Звертатись до підрозділу кадрового забезпечення за адресою: м. Ічня, вул. Свято-Преображенська, 18, тел.: 2-15-63, або 050-93-52-616.
Переглядів: 407 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук