"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Листопад » 4 » Працювати з людьми і для людей
13:58
Працювати з людьми і для людей

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Це професійне свято і спеціалістів управління Пенсійного фонду в Ічнянському районі.
Із Пенсійним фондом пов'язані долі мільйонів людей, метою діяльності якого є захист соціальних інтересів конкретної людини. Специфіка роботи у соціальній сфері така, що потребує і уміння спілкуватися і бути психологом. Увага до людей, витримка, тактовність, щире прагнення допомогти — пріоритети, якими керуються у повсякденній роботі працівники управління Пенсійного фонду в Ічнянському районі.
Головний здобуток і головне багатство Пенсійного фонду — це люди, які в ньому працюють. Це великий і потужний колектив однодумців, колектив хороших фахівців, досвідчених професіоналів, які відповідально ставляться до виконання своїх службових обов`язків, чітко і злагоджено працюють над виконанням завдань, що стоять перед ними.
Свій лозунг “Працювати з людьми і для людей” пенсійники Ічнянщини успішно втілюють у життя. Окрім виконання своїх безпосередніх обов`язків, працівники управління беруть активну участь у житті району, серед працівників є вправні вишивальниці, кондитери, квітникарі, садоводи, будівельники.
З нагоди свята кращих працівників нагородили грамотами, зокрема: від Центрального комітету профспілки працівників Пенсійного фонду України та Ічнянської РДА нагороджена Оксана Мироненко, головного управління Пенсійного фонду України — Ірина Костючок та Марина Проценко, Ічнянської РДА та районної ради — Надія Боярська та Наталія Войтенко.
У переддень професійного свята вітаю колектив та зичу міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів, невтомного творчого пошуку, подальших успіхів у роботі.
Нехай ваша компетентність, працьовитість і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини.

Ірина Пітель,
начальник управління ПФУ в Ічнянському районі
Переглядів: 443 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук