"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Травень » 20 » «Позолочений» диван
11:07
«Позолочений» диван
До редакції надійшов лист від ічнянки Ганни Іванюти, яка втрапила у неприємну історію. Жінка зі сторінок газети хоче застерегти інших від подібних ситуацій.
«Не мала баба клопоту – купила порося», – почався лист Ганни Іванівни. Але далі жінка пише не про порося, а про диван, який придбала у місцевому магазині. Коштував він 6200 грн. Сума значна, тож родині продавець порадила скористатися кредитом.
«Якщо ви протягом трох місяців погасите позику, то вам не будуть нараховуватися відсотки, так нам пояснили. Ми й погодилися. Внесли у касу 1500 гривень, забрали диван і були дуже раді новій покупці», оповідає далі жінка..

Протягом наступних трьох місяців Іванюти виплатили чотири тисячі, залишалося ще небагато – 677 грн. Але де там! З банку повідомили, що їм необхідно внести аж 2177 грн. «Звідки взялася така сума?» – здивована й водночас обурена Ганна Іванівна пішла у магазин за поясненнями. Дівчина, яка оформляла їм папери, сказала, що до суми кредиту додався страховий внесок – 1500 грн. «Чому Ви за нього нічого відразу не сказала? Хіба не входить у Ваші в обов’язки ознайомлення клієнта з умовами кредитування?» Чіткої відповіді жінка не отримала. З банком Ганна Іванюта розрахувалася, але зареклася, що ніколи не поведеться на таку пропозицію, як безвідсотковий кредит. «Звичайний диван родині обійшовся, як позолочений»,– стверджує дописувачка.
Від редакції: шановні читачі, коли ви пристаєте на ту чи іншу пропозицію, радимо усім пам’ятати приказку про безкоштовний сир у мишоловці. А якщо без жартів,( бо які вже тут жарти), то жоден банк чи інша фінустанова не видадуть кредит без страхування своїх ризиків. Відповідний договір вам обов’язково нададуть для підпису. Тож запитуйте та читайте, що підписуєте. І будьте обачними
Світлана Цюпка
Переглядів: 368 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук