"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Травень » 26 » Позитивних емоцій – у День захисту дітей
14:17
Позитивних емоцій – у День захисту дітей
Не секрет, що всі ми родом із дитинства, і коли діти прагнуть скоріше подорослішати, то ми, дорослі, ностальгічно згадуємо безтурботні дитячі роки. І так хочеться створити для них куточок теплоти і любові, радості і щастя. Адже діти – це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас.
У День захисту дітей, 1 червня, ми радо запрошуємо всіх діточок приєднатися до святкування, а батьків ознайомитись з анонсом програми:
10-00 – 12-00 – міський парк – концертна програма будинку дитячої та юнацької творчості. У ході програми – визначення переможців конкурсу «Найкраща композиція «Крок до Європи очима дітей».
12-00 – 14-00 – площа Шевченка – марафон ролерів гімназії ім. С.Васильченка, конкурс «Найкраща зачіска», спортивні змагання, конкурс «Найкращий малюнок», визначення та нагородження переможців.
14-00 – 16-00 – Ічнянська школа мистецтв – конкурсно-розважальна програма «Карооке», концертна програма учнів школи мистецтв.
За підтримки депутатів обласної ради на території міського парку з 12-00 до 17-00 будуть працювати безкоштовно атракціони, а малеча зможе безкоштовно поласувати солодкою ватою, а також солодкими напоями, морозивом від виробника «Торговий дім «Браво».
Тож чекаємо всіх з нетерпінням!
Альона Волошко, в.о. начальника відділу культури
Переглядів: 432 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук