"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Травень » 15 » Потерпілому учаснику АТО – путівку в санаторій
13:21
Потерпілому учаснику АТО – путівку в санаторій
Згідно Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників АТО санаторно-курортним лікуванням, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2015 року № 200 особи, які постраждали під час проведення антитерористичної операції та яким встановлено статус учасника бойових дій чи інваліда війни забезпечуються безоплатними путівками до санаторно-курортних закладів згідно з медичними рекомендаціями в порядку черговості в міру надходження путівок.
Для одержання путівки особа повинна перебувати на обліку в органах соцзахисту населення за зареєстрованим місцем проживання, а така, що переселилася з тимчасово окупованої території чи районів проведення антитерористичної операції, – за фактичним місцем проживання відповідно до довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції.
Для взяття на облік необхідно подати до управління соцзахисту населення заяву, медичну довідку лікувальної установи за формою № 070/о, копію посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни та документ, що підтверджує безпосереднє залучення особи до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.
Під час подання копій посвідчень особи надають їх оригінали для огляду.
За більш детальною інформацією звертатись до управління соціального захисту населення Ічнянської РДА: м. Ічня, площа Шевченка, 1, кабінет № 16, тел. 2-19-86.

Інна Швидченко, заступник начальника управління соціального захисту населення
Переглядів: 380 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук