"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Жовтень » 18 » Постраждалі діти їдуть на реабілітацію у Буковель
12:04
Постраждалі діти їдуть на реабілітацію у Буковель
Через надзвичайну подію три школи та чотири дитячі садки Парафіївської ОТГ стали тимчасовими пунктами евакуації. На вимушених канікулах з 9 до 15 жовтня були 486 школярів та 145 вихованців дитячих садків. Як повідомив начальник відділу освіти, молоді та спорту Парафіївської селищної ради Петро Маслак, з 16 жовтня освітній процес у цих закладах відновлений. На осінні канікули діти підуть за графіком: з 29 жовтня до 4 листопада.
В Ічнянській ОТГ навпаки: із 16 жовтня канікули тільки розпочалися. Про це розповів начальник відділу освіти Ічнянської об'єднаної територіальної громади Володимир Івченко.
– Попередньо діти будуть на канікулах до 22 жовтня включно. Навчальні заклади не працюватимуть зовсім, бо ще триває надзвичайна ситуація. Наразі – останнє слово за військовими, які мають дати дозвіл на початок роботи установ шкіл та дитсадків.
А тим часом депутат міської ради Ганна Шадура організувала поїздку 98 учнів Дружбинської школи та 22 – Ічнянської №3 у Карпати.
– Діти із Дружби отримали великий емоційний стрес. Вони ще довго боятимуться найменшого гупання, – розповіла Ганна Шадура, яка 30 років віддала вчительській справі. – Щоб вони трохи відволіклися від цих страшних подій, я запропонувала депутату Верховної Ради Олександру Шевченку організувати школярам відпочинок у Буковелі – і він разом зі своєю командою не відмовив. Поїдуть ще й учні Ічнянської школи №3, приміщення якої постраждало внаслідок вибухів.
У поїздку вирушать 20 жовтня комфортабельними автобусами. Упродовж п’яти днів їх чекають незабутні враження у дитячому таборі «Артек-Буковель».

Світлана Цюпка
Переглядів: 453 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук