"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Лютий » 1 » Попереду – ще багато роботи
10:20
Попереду – ще багато роботи

29 січня виповнилося два роки події, яка назавжди буде вписана в історичний календар нашого краю. Цього дня на площі Тараса Шевченка зібралися прогресивні та небайдужі ічнянці, щоб сміливо й твердо заявити рішучу підтримку столичному Євромайдану.
Ні мороз, ні перешкоджання тодішніх чиновників не змогли зупинити прагнення жителів громади змінити політичну та соціально-економічну ситуацію в державі. На той час владні структури правлячої Партії регіонів перейшли межу – і люди вийшли сказати «Ні» правовому свавіллю прокурорів, суддів та силових структур, корупції, діяльності так званих «смотрящих».
На Ічнянщині почали створюватися по-справжньому ділові громадські об’єднання. Активісти «Самооборони», «Нескорених», «Тилового фронту Ічнянщини» розгорнули активну діяльність не тільки в районі, а й за його межами.
На превеликий жаль, на сьогодні дуже мало зроблено з того, що нам обіцяли керманичі столичного Майдану, зайнявши місця на «олімпі» влади. По-перше, до цього часу не понесли заслужене покарання легіонери-вбивці українських патріотів. По-друге, не проведена реформа в силових структурах, особливо серед корупціонерів суддів та прокурорів. По-третє, більшість команди «біло-блакитних», яка безпосередньо брала участь у дерибані всіх сфер, зуміла перефарбуватися, змінити назви політичних об’єднань, черговими обіцянками та шляхом підкупу громадян знову пробилася як до депутатських місць різного рівня, так і залишилася у багатьох владних структурах.
Тому, шановні патріоти, громадські активісти та небайдужі ічнянці, у нас з вами попереду дуже багато справ, які спільно з районним керівництвом треба вирішувати.
Нехай вислів Вінстона Черчилля «коли влада безсила, на її місце виходить вулиця» стосується лише проведення фестивалів, ярмарків та спартакіад, а не силових баталій. Невже ж ми цього не заслужили?
Слава Україні!

Віталій Чешко,
голова Народної ради Ічнянщини

На фото: учасники першого народного віче Ічнянщини
Фото Наталії Єпіфанович
Переглядів: 418 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук