"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Січень » 15 » Поки що змінилась лише назва
13:39
Поки що змінилась лише назва
7 листопада райвідділ міліції замінило Ічнянське відділення поліції, яке підпорядковане Прилуцькому відділу. Як триває реформа правоохоронної системи в нашому районі, розповідає начальник Ічнянського відділення поліції полковник поліції Микола Омельченко.
– Наразі змінено лише назву юридичної особи та підпорядкування, триває процедура ліквідації. Діють старі посвідчення, печатки, форма старого зразка. Нині реформа проводиться в Київській та Львівській областях. Там правоохоронці проходять відповідну атестацію та відбір.
– Яка на сьогодні чисельність поліцейського складу вашого відділення?
– Штатна чисельність відділення – це інформація для службового користування. Можу лише сказати, що згідно з новим штатним розписом скорочено 10% особового складу.
– Нові поліцейські готуються до майбутньої атестації?
– Звичайно, хто ж хоче роботу втратити? Із працівниками постійно проходять службові заняття з фізичної та вогневої підготовки, а також вивчення законодавства.
– Детектор брехні хтось проходив?
– Ні. Перевірка на поліграфі буде під час атестації. Крім того, на проходження такої перевірки людина має погодитися добровільно.
– Дехто із правоохоронців боїться реформи. А як ви до неї ставитесь?
– Вважаю, що реформу проводити потрібно. А щодо чиїхось побоювань, маю сказати, що всі чогось бояться, а особливо нового. Потрібно йти вперед, прагнути кращого і заради цього впроваджувати зміни.
Андрій Грудницький
Переглядів: 399 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук