"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2013 » Травень » 16 » Подвиг їх безсмертний
15:57
Подвиг їх безсмертний
Пам’ять не знає сивини
На фото частинка великої Тростянецької громади. Представники кількох її поколінь зібралися разом, щоб вшанувати пам’ять своїх земляків-героїв Великої Вітчизняної війни, які ціною свого життя вибороли мирне сьогодення, щоб висловити синівську повагу та вдячність живим фронтовикам і трудівникам тилу за Велику Перемогу над фашизмом. Це єднання особливе. Життєвий досвід, самовідданість і самопожертва старшого покоління заради рідної землі, її майбутнього – дітей та внуків та визнання подвигу нащадками, продовжувачами славних бойових та трудових традицій батьків, дідів та прадідів.
Чверть століття очолює Тростянецьку ЗОШ І-ІІІ ст. Павло Кривов’яз і щороку за його ініціативи учні зустрічаються з односельцями-фронтовиками, солдатськими вдовами, ветеранами праці напередодні всенародного свята Дня Перемоги. Разом зустрічали 68-у переможну весну й цьогоріч і в Тростянці, і в Верескунах. Чимало щирих слів на свою адресу почули ветерани війни. Як годиться, були й подарунки. Віншували винуватців свята Тростянецький сільський голова Олександр Супрун, директор ТОВ «Племзавод новий Тростянець» Олексій Пірковський, представники ТОВ «Тростянець-Агро» Ольга Єлфімова та Валентина Євтушенко.
Цікаву й хвилюючу літературно-музичну композицію представили учні, вчителі та учасники художньої самодіяльності Тростянецького будинку культури під керівництвом Федора Мицика. Незабутнє враження справили пісні у виконанні учнів Інни та Артема Призів, Світлани Ярмоленко, Наталії Романюти, Христини Белей. Торкалися найпотаємніших струн серця проникливі поетичні рядки, які читали Ольга Маляренко, Владислав Нагорний, Валентин Маляренко та Марина Марченко.
Катерина Курінська, заст. директора з виховної роботи Тростянецької ЗОШ І-ІІІ ст.
Фото: Галини Супрун та Павла Кривов’яза

Переглядів: 484 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук