"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Червень » 21 » Подія
16:12
Подія
Високе визнання

Другий рік поспіль КП «Архітектура Ічнянщини» лідирує в своїй галузі. Цього року воно зайняло 16-е місце по області в національному бізнес-рейтингу за напрямком «Діяльність у сфері інжинірингу», що означає набір прийомів та методів, які підприємство використовує для проектування. Про досягнення розповів директор КП «Архітектура Ічнянщини» Юрій Градунов:
– Хочу нагадати, що наше підприємство створене рішенням четвертої сесії п’ятого скликання Ічнянської районної ради, яка і є його засновником. Це самостійний господарюючий суб’єкт, що має право юридичної особи, здійснює виробничу діяльність, надає послуги і виконує роботи з метою отримання прибутку.
Завдяки сумлінній праці 13 спеціалістів підприємства цього року вдалося зайняти 16-е місце. Прибутки за час діяльності склали майже два мільйони гривень.
– Які послуги можна отримати в КП «Архітектура Ічнянщини»?
– Ми надаємо послуги на виконання землевпорядних робіт, зокрема, виготовлення технічної документації та проектів із землеустрою щодо складання документів, які посвідчують право власності на земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд, ведення особистого селянського господарства. Виготовляємо технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельну частку (пай), кадастрові плани, видаємо ордери на виконання земельних робіт тощо. На всі ці послуги маємо відповідну ліцензію.
– Ваше підприємство є монополістом на районному ринку цих послуг, чи є ще й інші?
– Ні. На території району є й інші фізичні та юридичні особи, які частково надають послуги з нашого переліку. Однак, приватні структури можуть змінювати місце «дислокації» і, як кажуть, тоді шукай вітру в полі… Тому більшість замовників розуміють, що краще мати справу з «офіційною» організацією. В разі чого, можна відразу вирішити проблему на місці, чи поскаржитись нашим засновникам – районній раді. Ми платники ПДВ, сплачуємо податки до бюджету і піклуємося про імідж підприємства.
– У вас були проблеми з отриманням ліцензії, в той час, як для приватників вони вирішувались занадто просто…
– Чесно кажучи спогади не з приємних, а тому не хочеться до них повертатися. Головне, що ліцензію на здійснення діяльності ми отримали. Зазначу, що подібні проблеми мають тисячі підприємств України, хоча їх засновниками є державні структури.
– Тоді на завершення – про приємне. Що для вас значить «Лідер галузі – 2011»?
– Враховуючи наші досягнення, національний бізнес-рейтиг запропонував нашому підприємству отримати «Національний сертифікат – 2011» та золоту медаль «Лідер галузі – 2011». Мене представлено до нагородження орденом «Бізнес слава», а кращого працівника – сертифікатом «Працівник року». Офіційна презентація даних національного бізнес-рейтингу та урочиста церемонія нагородження лідерів економіки України відбудеться на Міжнародному бізнес-саміті в Хорватії наприкінці червня. Це чудова нагода налагодити ділові контакти з представниками підприємств та закріпитися на українському ринку послуг.
Розмову вів Микола Смілик

Фото автора: члени колективу КП «Архітектура Ічнянщини»
Переглядів: 529 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук