"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Липень » 8 » Почнемо змінювати себе, щоб змінилася Україна
13:21
Почнемо змінювати себе, щоб змінилася Україна
А знаєте, я дійсно європейка до останньої думки своєї сімнадцятирічної свідомості. Я не зрадниця, як говорять деякі, просто правильно розставляю орієнтири: Україна – то сакрально рідна незалежна європейська держава. Вона моя до останнього подиху. Частенько замислююсь: чому ми не визнані світом? Либонь, це все менталітет.
Зміни варто починати з себе. Захід вже давно замислюється над важливістю самовдосконалення, інтелектуального розвитку, а більшість з нас тоне в рутині банальної середньої освіти.
Я європейка – львів’янка, киянка, і взагалі жителька будь-якого українського містечка з цікавою назвою на кшталт Гуляйполе. А коли зазираю в очі левам біля Оперного театру, то ще й елегантна парижанка. Та найріднішим куточком, у який завжди хочеться повернутися, для мене безперечно є Ічня. Маленьке містечко з нереально красивими краєвидами, з найдобрішими людьми й найщирішими піснями. Тут живе моє босоноге дитинство. Тут свідома молодь, яка додає впевненості у щасливе майбутнє нашої країни. Тут мої рідні, тут запах пшеничних колосків і розораних чорноземів. Це моя українська Європа. І ми всі того варті.
Олександра Грищенко
Переглядів: 371 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук