"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Травень » 29 » Побажали миру Україні
13:33
Побажали миру Україні

В Ічнянській ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 вже дев’ять років функціонує Євроклуб «Перша хвиля». За час його діяльності було проведено безліч зустрічей та конкурсів, налагоджено мости співпраці з євроклубами Чернігівщини, в Україні та за її межами, вийшов не один номер газети «Вікно в Європу».
Щороку у шкільному євроклубі відзначається з особливою врочистістю День Європи. Цього разу це була гра «Ключі від Європи», яка завершилася Колом друзів.
Кожен клас представляв «свою» країну, яка повинна була зібрати всі «ключі від Європи» на різних станціях: музика країн Європи, державні символи європейських країн, спорт – це мир, захисник Європи, європейські заморочки, визначні місця країн Європи, європейська кухня, маршрут подорожі по Європі, європейські ігри.
Станції були розміщені в приміщенні школи, на її території та за межами. Тож уся школа перетворилася у різнобарвну державу з прапорами та символікою європейських країн. Звучала музика, світило сонечко на безхмарному небі, лунав щасливий дитячий сміх. У цей День було все, до чого ми так прагнемо і чого так бажаємо – єднання всіх заради мирного життя.
У Колі друзів всі «країни» об’єдналися, побажали миру своїй державі – Україні.
Олексій Політун, заступник директора школи з виховної роботи

Флешмоб у вишиванках
У школі 21 травня – відбулася щорічна акція «День вишиванки». Нині свято набуло особливого змісту, бо демонструє, що українці – незламні духом, готові захищати свою країну, культуру та історію.
День вишиванки у Ічнянській ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 пройшов як загальношкільний флешмоб, який доводить, що вишиванка – це не екзотичне, а традиційне вбрання українців, в якому закодовані символи-обереги, наша історія та культура.
У флешмобі взяли участь учні 1-11 класів та вчителі школи. Протягом дня у закладі звучали пісні про українську вишиванку.
Переглядів: 400 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук