"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Березень » 2 » Плату за пай збільшують
11:57
Плату за пай збільшують
Протягом минулого тижня відбулися збори територіальних громад сіл Августівки, Гмирянки, Сезьок та Андріївки.
На сході в Августівці розглядали актуальне питання водозабезпечення. Проект водогону виготовлений лише для частини села (до клубу), тому належить завершити проектування і зрушити нарешті справу з місця. Кошти з міського бюджету на це виділили.
Мешканці Гмирянки ухвалили звільнити мобілізованих земляків від сплати сум самооподаткування і звернулися за допомогою до місцевих сільгосппідприємств, щоб замінити вікна в дитсадку на енергозберігаючі.
Обговоривши болючі проблеми закриття початкової школи, поганих доріг, низької напруги в електромережі та інші, сезьківці втішилися обіцянкою орендарів збільшити орендну плату за пай до 5,5% його вартості.
Андріївка потерпає через відсутність робочих місць і низьку ціну на молоко. Та найбільша проблема – можливе закриття школи, в якій наразі навчаються 18 учнів. Водночас люди задоволені тим, що вартість паю збільшилася в 1,25 раза. Селяни безоплатно одержали хто скільки хотів соломи. Крім того, сільгосппідприємство «Дружба-Нова» в рахунок соціальних угод відремонтувало дорогу Андріївка – Томашівка.
Наталія ЧЕРНЕНКО
Переглядів: 433 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук