"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Грудень » 16 » Півмільйона вистачило на все
14:59
Півмільйона вистачило на все
У кінці вересня в бюджеті Заудайської сільської ради з’явилося півмільйона. Кошти надійшли від національного парку за користування лісовими ресурсами. Тоді в селі здійнялася буча, бо ж одні хотіли щоб кошти пішли на будівництво дороги, а інші – ремонт садочка. Як же розподілили гроші?
Як розповів Заудайський сільський голова Валерій Котко, при розподілі коштів намагалися врахувати пропозицію кожного. Зваживши всі «за» та «проти», депутати направили 197 тисяч на поточний ремонт центральної дороги з твердим покриття. Її ремонт виявився в рази дешевшим, ніж будівництво нової дороги. Крім того п’ять тисяч виділили учаснику АТО на операцію, 23 тисячі – на зарплату працівникам початкової школи, 3,5 тисячі – на харчування дітей цієї школи. Ще чотири тисячі витратили на оформлення не успадкованих двох земельних паїв. Завдяки цьому сільська рада щороку матиме додаткові надходження від орендної плати.
Залишилися кошти і на садочок. Зокрема, планують частину коштів направити на виготовлення технічної та дозвільної документації на будівлю садочка. У ньому вже зроблений ремонт, підвели воду. Лишилося закупити меблі, білизну, обладнати харчоблок.
Андрій Грудницький
Переглядів: 363 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук