"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Вересень » 7 » Пильність та турбота вбережуть від лиха
10:24
Пильність та турбота вбережуть від лиха
Надмірна зайнятість, а відтак і брак часу на те, щоб довше побути з дітьми, вберегти від хибного кроку (як фізичного, так і психологічного), та гіпертрофована впевненість, що лихо спіткає кого завгодно, але не їх – чи не найрозповсюдженіша омана, яка може зіграти із батьками злий жарт.
Як наслідок – ранній алкоголізм, тютюнозалежнійть, а що страшніше – смерть.
– Відповідно до закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження споживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв», яким внесено зміни до статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, передбачено заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв або тютюнових виробів особі, яка не досягла 18 років, – інформує начальник Ічнянського РВ УМВС полковник міліції Микола Омельченко.
Порушення працівником підприємства (організації) торгівлі або громадського харчування правил торгівлі вищезазначених товарів тягне за собою накладення штрафу від 30 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.
Міліція звертається з проханням неухильно дотримуватися вимог законодавства України, не продавати пиво, алкогольні, слабоалкогольні напої та тютюнові вироби дітям. Адже кожен із нас відповідає за майбутнє покоління. Продаючи спиртне та цигарки неповнолітнім, задумайтеся, що хтось може запропонувати закурити чи випити й вашій дитині. І дуже складно передбачити, що після цього може статися.
Крім того, останнім часом у країні почастішали випадки травмування та загибелі малолітніх дітей у результаті падіння з висоти власних помешкань, а саме внаслідок схиляння на москітну сітку відчиненого вікна. За результатами аналізу обставин зазначених фактів з’ясовано, що в органах внутрішніх справ зареєстровано 22 випадки падіння малолітніх дітей з балкону чи вікна квартири за місцем мешкання, 6 з яких зі смертельним наслідком. Найбільше у Вінницькій та Дніпропетровській областях – по 3 випадки. Більшість постраждалих – діти віком до 3 років, які знаходилися поза візуальним наглядом батьків.
Тому, шановні батьки, будьте пильними та уважними до своїх дітей – і не доведеться ніколи картати себе (або й інших) за недбальство чи недогляд стосовно вашої ж кровинки.
Переглядів: 347 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук