"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Березень » 13 » Підприємці беруться за проблеми міста
15:13
Підприємці беруться за проблеми міста
Нещодавно відбулася робоча зустріч міського голови Олександра Рутченка з приватними підприємцями міста. Її метою було налагодження співпраці між владою та початок відкритого діалогу із бізнесом. На зборах також були присутні депутат обласної ради Віктор Кияновський та представники державних установ: прокурор району Руслан Лущай, начальники Ічнянського відділення Прилуцької ОДПІ Ігор Опанасенко й Ічнянського РВ УМВС Микола Омельченко.

Віктор Кияновський акцентував увагу представників бізнесу на необхідності ліквідації несанкціонованої торгівлі на прилеглій до ринку території, можливості створення алеї для прогулянок на вулиці Героїв Майдану та необхідності формування громадської ради при міській раді. І запропонував розпочати місячник із благоустрою Ічні.
До порушників чистоти міста підприємці запропонували вживати жорстких заходів: штрафувати їх та вивозити сміття під двори упійманих. А депутатам міськради запропонували прийняти рішення про виплату премій тим, хто упіймає зловмисника за викиданням сміття. Ще й вивісити його фото на білборд для громадського осуду.
Підприємці також вносили пропозиції створити приватний комунгосп для конкуренції з комунальним і для економії бюджетних коштів. І пропонували свої послуги для чищення в місті снігу за оплату.
Бізнесмени скаржилися на діяльність Державтоінспекції, яка неефективно працює над обмеженням руху великовагових автомобілів у місті. Щоб фури не змогли заїхати в місто, запропонували встановити обмежувачі висоти.
Ці та інші пропозиції і зауваження обговорюватимуться на сесії міської ради. А подібні зустрічі мають проходити й надалі. Наступна відбудеться орієнтовно після Великодня.
Андрій Грудницький
Переглядів: 448 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук