"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Грудень » 25 » Під час святкування новорічних свят дотримуйтеся правил пожежної безпеки
14:36
Під час святкування новорічних свят дотримуйтеся правил пожежної безпеки
Щоб наслідки пожежі не затьмарили свята, МНС-ники нагадують про необхідність дотримання основних правил пожежної безпеки під час святкування Нового року та Різдва Христового.
Ялинка має бути встановлена на стійкій основі; забороняється встановлювати ялинку у проходах, біля виходів; ілюмінація мусить бути виконана з дотриманням правил влаштування електроустановок, а потужність лампочок у гірляндах не повинна перевищувати 25 Вт; при виявленні будь-якої несправності в ілюмінації її слід терміново вимкнути. Не можна прикрашати ялинку ватою, папером, марлею та целулоїдними іграшками. Необхідно використовувати тільки електричні гірлянди промислового виробництва.
Окрему увагу треба звернути на піротехнічні вироби, які являються дуже небезпечними. При їх покупці обов’язково переконайтеся в наявності сертифікатів відповідності вимогам безпеки. Продавати піротехнічні вироби мають право тільки суб’єкти господарювання за наявності ряду відповідних на те документів, в тому числі свідоцтва (довідки) про проходження спецпідготовки та допуску до роботи з піротехнікою.
Олександр Кобзар, начальник РВ УДСНС
Переглядів: 384 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук