"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Лютий » 15 » Петрушівка, Іваниця, Мартинівка, Южне готуються до виборів старост
10:33
Петрушівка, Іваниця, Мартинівка, Южне готуються до виборів старост
У Парафіївській об’єднаній територіальній громаді вперше обиратимуть старост. Вони представлятимуть інтереси жителів села та сприятимуть у підготовці документів, що подаються до органів місцевого самоврядування.
27 січня на четвертій сесії сьомого скликання Парафіївська селищна рада прийняла рішення щодо проведення перших виборів старост у Парафіївській об’єднаній територіальній громаді 17 квітня 2016 року. Зокрема, старост обиратимуть у Петрушівці, Іваниці, Мартинівці та Южному.
– Дане рішення направлене до Центральної виборчої комісії, яка має прийняти відповідну постанову щодо проведення цих виборів, – повідомила голова Парафіївської об’єднаної територіальної громади Валентина Карпенко.
За її словами, з першого лютого у підпорядкування об’єднаної громади передані заклади: Іваницькі, Южненські, Парафіївські школи та дитсадки, Парафіївська музична школа та Іваницький, Южненський, Парафіївський, Мартинівський і Петрушівський будинки культури. Крім того, у комунальну власність селищної ради передано майно Парафіївської, Мартинівської, Іваницької лікарських амбулаторій, Петрушівського, Загінського, Купинського та Южненського ФАПів, а також Парафіївське та Іваницьке терапевтичні хоспісні відділення, що належали райлікарні.
27 січня Парафіївська селищна рада також прийняла рішення про створення комунального підприємства «Парафіївський центр первинної медико-санітарної допомоги», якому будуть підпорядковані чотири амбулаторії і три ФАПи. До створення центру селищна рада надаватиме до районного бюджету субвенцію на утримання цих закладів, терапевтичних і хоспісних відділень.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Переглядів: 466 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук