"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Вересень » 7 » Першовересень для юних обдарувань
10:43
Першовересень для юних обдарувань

– Ви – особливі діти, – звернувся до вихованців Ічнянської школи мистецтв перший заступник голови РДА Віталій Яременко. – Не кожному дано грати, співати, малювати, танцювати, а вас таким талантом нагородив Господь Бог.
До 300 обдарованих учнів навчається в школі мистецтв. Після уроків у загальноосвітній школі вони поспішають на заняття до улюблених наставників.
Начальник відділу культури та туризму Ірина Пелешук з приємністю відзначила, що праця викладачів знаходить відгук у дитячих серцях:
– Від звуків сопілки, фортепіано, баяна чується натхнення, з’являється бадьорість. Бажаю вам ще більше звершень, перемог, грамот і дипломів.
Першого вересня школа мистецтв приймала талановите поповнення – майже півсотні першокласників.
Новачків та вчителів з початком нового навчального року вітали концертом кращі учні школи: Ліда та Богдан Ночовські, Поліна Романенко, Дмитрик Бондар, Анастасія Гриднюк, Сніжана Терещенко.
Від імені депутатського корпусу щирі вітання адресував дітям учитель Віктор Іващенко, який назвав музику, спів, танець, малюнок заняттями для душі. Вісім цьогорічних випускників пов’язали з мистецтвом життя – вступили до вишів на спеціальність хореографія, сольний спів, образотворче мистецтво.
Директор школи мистецтв Юлія Федорчук вручила вихованцям заслужені 18 грамот за участь у конкурсах «Єдина Україна» і «Єднаймося ж, брати мої».
Наталія Черненко
Фото автора
Переглядів: 428 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук