"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Травень » 26 » Перший 14-річний власник ІD-картки
14:25
Перший 14-річний власник ІD-картки

Сергій Кеба з Парафіївки першим у районі серед чотирнадцятирічних своїх ровесників отримав український ІD-паспорт.. Він став власником сучасного документу, який надійно захищений від підробок і має чимало переваг проти паспорта у вигляді книжечки. Дійсним він буде до 18 років, потім доведеться оформляти новий –придатності наступний видається на десять років.
Уміграційній службі підкреслюють, що у зв’язку із введенням біометричних паспортів міняти чинні паперові не потрібно.Відповідно до закону, усі раніше видані документи будуть чинними до завершення строку їхньої дії. Однак при зверненнях громадян щодо втрати, псування або необхідності вклеювання фотографій при досягненні 25 або 45-річного віку будуть оформлюватися документи нового зразка.
Проте можна й не чекати ювілеїв, а виготовити ID-картку вже тепер. Як розповіли у міграційній службі, у зв’язку з введенням безвізового режиму охочих отримати новий паспорт побільшало.
Андрій Грудницький

На фото: головний спеціаліст районного сектору управління Державної міграційної служби в Чернігівській області Світлана Бульба вручає біометричний паспорт Сергію Кебі.
Переглядів: 425 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук