"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Квітень » 8 » Перші депутатські кроки
14:11
Перші депутатські кроки
Швидко збігли мої перші 150 днів як депутата міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка. Звернень від виборців багато. Кому допоможу словом, порадою, куди звернутись, а головне – активно працюю на засіданнях комісій та сесій міської ради, відстоюю інтереси жителів селища Дружби.
Моїх виборців з вулиці Хвойної хвилює, що тривалий час там немає вуличного освітлення. Я запропонувала міській раді внести це питання в план соціально-економічного розвитку на 2016 рік. Перші кроки є: з міського бюджету виділено кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації.
Місцеві дитячий садок та школа постійно недофінансовуються, тому намагаюся підтримувати їх матеріально виходячи зі своїх можливостей. У цьому році для нашої школи за сприяння обласного депутата від Радикальної партії Олени Шинкаренко виділено кошти з обласного бюджету.
Плануємо разом із активістами організувати та провести ряд заходів щодо благоустрою території селища.
Багато питань у депутатській роботі для мене нові, вирішити їх мені допомагають члени бюро Ічнянської організації Радикальної партії Олега Ляшка, зокрема, навчаючи бюджетним питанням, правильності оформлення депутатських запитів.
Наталія Однолько, депутат Ічнянської
міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка
Переглядів: 462 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук