"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Лютий » 17 » Перше кохання з’являється ще в дитсадку
09:12
Перше кохання з’являється ще в дитсадку

Міжнародний день закоханих – це свято для справжніх романтиків, хто шукає або вже знайшов своє кохання. У кожного – своя «лав сторі», чарівна і надзвичайно зворушлива, щаслива чи драматична. Не всі поспішають ділитися почуттями з навколишніми, намагаються приховати від сторонніх очей своє щастя. Рідко почуєш відверті розповіді про сокровенне. Тільки наймолодші «закохані» не мають таємниць.

Вихованці середньої групи дитсадка №2 зліпили снігову бабу, вдягнули на голову фату з віночком і назвали «нареченою». Неподалік старша група виготовила «нареченого», замість кашкета примостивши розмальоване відро. Діти, граючись на подвір’ї, відобразили прагнення всього живого любити і бути в парі. Вони й самі, незважаючи на юний вік, уже комусь симпатизують і фотографуватися побажали парами.
Про День закоханих чули від батьків, старших братиків і сестричок, з телепередач. На запитання, що ж таке кохання, хлопчики зі старшої групи відповідають наперебій:
– Кохання – коли дівчинка і хлопчик влюбились.
– Усі хлопці закохуються в дівчат.
– А Бодька влюбився в Марину.
– Я й сам не знаю, як закохався, – зізнається один із них.
Діти знають, що цього дня треба робити коханим подарунки, так звані «валентинки», листівки у формі серця. Збираються дарувати одне одному квіти, малюнки, солодощі.
Марійці Подобрій і Оксанці Щербині – по чотири роки. На їхню думку, кохання – це коли «влюбляється» тьотя в дядю, і вони милуються красою. Оксанці подобається Назар Гусак, тому що він хороший і добрий хлопчик. Марійці – Артур Винник.
– Красива у нас із Артуром любов, – говорить вона. – Я колись стрибала-стрибала, а він до мене підійшов і як націлував!
Наталія Черненко
Переглядів: 447 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук