"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Липень » 31 » Перша річниця пам’яті Володимира Моісеєнка
15:12
Перша річниця пам’яті Володимира Моісеєнка

Рік тому, під час виконання бойового завдання, загинув 40-річний водій 1-ї окремої танкової бригади, сержант Володимир Моісеєнко з Іржавця.
Родина загиблого героя не залишилася зі своїм горем наодинці. Односельці, друзі, бойові побратими, колеги розділили біль утрати і допомагали, як могли, морально й матеріально.

З корзиною квітів до пам’ятника і матеріальною допомогою, наданою за підтримки депутатів обласної ради Бориса Щербини і Валентина Запорощука, представники ГО «Спілка учасників бойових дій АТО Ічнянського району» та ГО «Підприємець Ічнянщини» 30 липня відвідали сім'ю Володимира Моісеєнка. До могили героя поклали квіти також представники райдержадміністрації.
Після заупокійної панахиди, яку провів протоієрей Свято-Троїцької церкви отець Петро, добре слово про Володимира сказали бойовий побратим з Ніжина Андрій Гомоляко та перший заступник голови РДА Віталій Яременко.
Зі сльозами на очах Андрій Гомоляко згадував минулорічну трагедію під селом Шишкове на Луганщині і давніший епізод, коли Володимир Моісеєнко, сам сирота й вихованець інтернату, возив у Прилуцький дитбудинок цукерки та згущене молоко дітям-сиротам. А найдорожчим скарбом для нього були свої діти.
Життя триває. 17-річна донька Марина цього року вступила до Чернігівського училища, 16-річний Славко допомагає мамі по господарству, а семирічний Дмитрик, за сприяння обласного і районного відділень Дитячого фонду України, нині поїхав на відпочинок до Італії.
Наталія ЧЕРНЕНКО
Переглядів: 434 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук